19 Mart 2012 Pazartesi

Sadece Kendini Isıtan Bencil Kış Güneşini Aştık Da.. Ya Dizi Müptelası Oluşum Ne Olacak?? :))


İçimizi değil sadece kendini ısıtan bencil kış güneşinden sonra İstanbul'da özellikle bugün tepeden tırnağa insanı ısıtıp kendini affettirmeye çalışan bir güneş vardı ^_^ E uzun süredir beklenen güneş gelince kimisi parka,kimisi sahile vurdu kendini tabii.Güneşli havalardan pek hazzetmeyen biri olarak söylemeliyim ki ne o parktaki ne de sahildeki,piknikteki kişilerden biri ben değildim :D Ben işten fırsat bulabildiğim bu güneşli günde bol bol kore dizisi izlemekle meşguldüm hehe :D İş arkadaşlarım bu güneşli günü evde abuk sabuk(onların kore dizileri hakkındaki deyimi tabii bu kesinlikle benim olamaz zaten :D) şeyler yaparak geçirdiğimi bilseler tatili hakedenin ben olmadığımı düşünürlerdi kesin :))


Sadece yarım saatliğine bir şeye bakmak için girdiğim bilgisayar her zaman olduğu gibi akşama kadar benden kurtulamadı.Saat dokuz olmuş ve ben ikiden bu yana dizi izliyorum.Üstüne üstlük zaman neden bu kadar çabuk geçti,neden hemen hava karardı,tatilim bitiyor,daha izlemem gereken çok bölüm vardı diye de hayıflanmaktayım haha :D İflah olmaz bir izleyici oldum amma velakin gözlerim alarm vermekte !


Dört bölüm Dream High 2.sezon,sonrasında Extravagant Challenge ve son olarak da iki bölüm Düşlerimin Prensi... Dream High 1.sezonun etkisinden çıkamadığımdan mıdır nedir 2. sezon pek bir yavan geldi bana.İzliyorum izliyorum düzelecek diye ama bir şeyin düzeldiği yok.. Neyse bakalım ben yine de devam edeceğim zira "benim hala umudum var.". 1.sezona da pek bir ön yargılı başlamıştım aslında ama hikaye gerçekten çok hoşuma gitmişti.Özellikle Jason-Pil Suk aşkı beni pek bir eğlendirmişti ^^ Bana göre sırf bu çift için bile izlenilecek bir diziydi Dream High'ın birinci sezonu.

Sevimli Jason-Pil Suk çifti :))




Exravagant Challenge (Diğer bir adıyla Skip Beat) izlediğim ilk Tayvan dizisi.İyi ki kaçırmamışım dedirten dizilerden.Her bölümünü heyecanla bekliyorum.Bazen altyazının eklenmesini bile bekleyemiyorum ve "Az çok bir şeyler anlarım nasılsa" diyerek izlemeye koyuluyorum :)) Dizinin sonunu gerçekten merak ediyorum.Bakalım esas kızımızın intikam için çıktığı bu yolun sonu nereye varacak.İzleyenleriniz ya da az da olsa dizi hakkında bir fikre sahip olanlarınız,dizide esas kızımızın rol arkadaşlarının SuJu'dan Donghae ve Siwon olduğunu bilirler.Dizide merak ettiğim şeylerden biri de Donghae esas kızımıza neden bu şekilde davranmış olabilir,bu davranışının ardında mutlaka bir nedenin olduğunu düşünmekteyim. ("Nasıl davranmış ki?" diyorsanız bu diziye hemen başlamalısınız derim ben.Gerçi bu soruyu sormasanız bile başlamanız yanlısıyım :)) Sanırım bu derece bencil bir karakteri ona yakıştıramıyorum ^o) Dizinin sonunu bu "neden" dolayısıyla da inanılmaz merak etmekteyim. Skip Beat'in animesini henüz izlemedim ,onu izleyen arkadaşlar da bizi bilgilendirirse güzel olur elbette :))


Exravagant Challenge (Skip Beat)

Ayrıca dizinin aşağıdaki ostsi S.O.L.O 'yu gerçekten beğendim,hemen sizinle de paylaşmam gerektiğini düşündüm :))

Skip Beat Ost - S.O.L.O



Son olarak Düşlerimin Prensi'ne (ya da Goong) gelecek olursak.. İzlemekte geciktiğim,erteleyip durduğum dizilerden biri.Başlayalı uzun zaman oldu aslında ancak nedense bir türlü bitiremiyorum ve başka dizilere takılıyorum,bu halimle Sinan Çetin'den farkım yok :)) Bitecek bitecek.. Kim Jeong Hoon ve Yoon Eun Hye için izlemeliyim,bitirmeliyim ! Joo Ji Hoon pek bir sevimsiz yahu :/ Dizinin sonunda ön planda olan erkek oyuncu hala o mu olacak acaba :s Kendisine pek ısınamadım :/ Kolay yolu seçip Jeong Hoon'un sevimli haline kapıldım sanırım ^o) Coffee Prince'deki rolünden sonra gönlüme taht kuran kadın oyunculardan Eun Hye'ye sevimli Jeong Hoon'umuzu daha çok yakıştırmaktayım ve dizinin sonunda umutsuzca onunla olmasını  beklemekteyim :D Ayrıca dizinin sonunda gökten üç elma düşsün,üçü de Ji Hoon'un kafasına denk gelsin istiyorum ^^ Neyse çok konuşmayayım ne de olsa daha altı bölüm izledim.Kim bilir belki sonraki bölümlerde sevimsiz Ji Hoon kendine bir çeki düzen verir :))


Düşlerimin Prensi(Goong)


Bir yazımın daha sonuna gelirkeeennnn saatin on olduğunu fark edip kendimi tebrik ediyorum :) Biraz spor yapıp kendime gelme vaktidir deyip bugünlük blog kapanışımı yapıyorum. ^_^

2 yorum:

  1. selam fortunate! güneşli bir tatil gününü bilgisayar başında dizi/film/anime izleyip twitter'da muhabbet ederek tüketen bir başka koresever'den merhaba :D

    skip beat'i ben de izlemeyi düşünüyorum, hatta ne zamandır düşünüyorum bunu. yalnızca çince'ye ısınamadım gitti; o yüzden çin dizilerine karşı soğuğum... yine de dizi güzel bir finalle biterse izlemeye değer olacağı kesin. çünkü anime çok saçma bir yerde bitiyor. daha doğrusu manga devam ederken anime yapıldığı için mutlaka 2. sezonu çekilmesi gereken animelerden biri. hâlâ umutla bekliyoruz :) bu arada donghae'nin karakterinin kıza ne yaptığı animenin daha ilk bölümünde belli oluyor...

    dream high 2'yi ise ben izleyeceğimi sanmıyorum, iyi yorumlar duymadım. ama ilk sezon çok tatlıydı cidden. pil suk-jason çifti benim de favorimdi; bayıldım bu şirin şeylere :)

    sevgilerimle, iyi izlemeler ve iyi yazmalar ^^

    YanıtlaSil
  2. merhaba hikaru :D ayrıca hoşgeldin,ne iyi ettin de geldin ^_^ "tatil" denince akla gelen deniz,kum,güneş üçlüsü bile pek ilgimi çekmez benim ^^ dizi/film/animelerle mutluyum.klasik tatil günü bu sanırım bizim için :D

    skip beat.. neyse ki çinceyle bir sorun yaşamadım,benim ilk çince deneyimimdi.umarım sen de aşarsın bir an önce bunu ve izlenilenler listende yerini alır skip beat'in draması :)) donghae'nin kıza ne yaptığı belli de.. neden yaptığını merak ediyorum daha çok,bir nedeni olmalı diye düşünüyorum ama sanırım öyle bir neden yok animede.gerçekten sadece kendini düşünerek hareket ettiği için yapmış yani.ben niye olayı illaki karmaşıklaştırıp da başka nedenler aradıysam pehh.. :D neyse dizide finale az kaldı,bekliyorum :)) animesini de merak ettim şimdi yaa :/ pek anime izleyemiyorum maalesef.film ve dizilerden vakit bulamadığımdan... :/ :)

    dream high 2'yi izleme bence de..onu izlemeye ayırdığın vakti daha iyi dizilerle geçirebilirsin ^^ (böyle cümleleri emek verilen bir şey için kullanmak da hiç hoş değil,kendimi kınıyorum ama ne yapayım :)) ama kim bilir belki de beğenirsin ve ilk iyi yorumları senden okuruz :D 1.sezon kendine çekiyordu izleyiciyi diye düşünüyorum ama 2.sezonda 13.bölüme geldim hala beni heyecanlandıran bir şey yok.2.sezona da başladım bir kere er geç bitirmem lazım yoksa rahat edemiyorum,ayrı bir manyakça durum bu da :))

    mutlu,bol dizi/filmli bir gün diliyorum sana ^^

    YanıtlaSil