1 Mart 2012 Perşembe

Omoo.. Bu Çekik Aşkı Nereden Çıkmış Ola Ki o.O


   
      İlk yazım Güney Kore ilgimin nasıl başladığıyla ilgili olacak gibi.. :)) Bunalım dönemlerinden birinde arkadaşlarımdan biri bir kore dizisi tavsiye etti ve sonuna kadar izlememi söyledi. Ama 20-30 dakikalık dizilere alışan biri olarak bir saatlik diziyi izlemek zor geldi :)) Arkadaşım sonuna kadar izlemem konusunda ısrarcıydı ve bir saatten şikayet eden ben, o gece üç-dört bölüm izleyip pc başında sabahladım :)) Pişman mıyım?? Tabii ki HAYIRRR!!! :)) İyi ki,iyi ki,iyi kiiii izlemişim ve devamını da getirmişim. Arkadaşım sayesinde ilk dizim Personal Taste oldu.


 
       Açıkçası Amerika yapımlarından sonra ilaç gibi geldi ^_^ Sonrasında Playfull Kiss,Boys Over Flowers,Secret Garden derkeeennnn... Bir baktım çoktan 25-30 diziyi bitirmişim. Sonra dizilerdeki şarkıları bulmaya çalıştım ve sonrasında başka şarkılar geldi.Bu esnada Bigbang'le tanıştım ve bir süre sonra farkettim ki artık ben de bir V.I.P. 'yim. Dinledikten sonra kurtuluşu yok -_-    GD ve Tae'den kaçış yok :))







       Ayrıca bu kadar konuşmanın üzerine Bigbang'in birkaç şarkısını da paylaşmadan olmaz değil mi :)) Bigbang Tonight'la MTV EMA ödülünü kaptı götürdü ^_^ O halde ilk paylaşımımız Tonight.. 



       Veee.. Elbette Love Song.O ne güzel bir şarkıdır öyle yahu :) 



       Bir de yeni albümden Blue'yu paylaştık mıı... Neyse bir dur diyeyim artık kendime yoksa daha ilk yazıdan çok manyak olduğum düşünülecek :)) İlk yazım biter ve ben Blue ile giderim ^_^

6 yorum:

  1. Arkadaşın sağ olsun güzel bir dünyanın kapılarını açmışş sana :P Blogun hayırlı uğurlu olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ilk blog arkadaşım :))Umarım başarılı olur ^^

      Arkadaşım "Sonuna kadar izle" diye ısrar ettiği için mutluyum ^^ Kdramalara devam,durduramıyorum kendimi :/ Bu nedenle arkadaşlarım arasında dalga konusu oluyorum :) Neyse ki yalnız değilim hehe :))

      Sil
  2. Aramıza hoşgeldin canım.Sayımız giderek artıyor, yuppiiiiiii :)

    Bırak dalga geçsinler, hepimiz geçtik o yollardan.Uzaylı gibi baktıkları için anlatmıyorum artık ben de.Dök içini bloguna rahatla :)

    Bu arada benim de ilk izlediğim dizi Personel Taste ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ^^ Çoookkk hoşbuldum ben bu ortamı ve senin gibi sıcakkanlı birçok bloggerı ^^ Sayımız daha da artacak gibi görünüyor :))

      Evet insanlara anormal geliyor bu durum.Big Bang,Gossip Girl,Dexter denilince hiçbir şaşkınlık belirtisi yokken.. Uzakdoğu dizilerini izlediğimi söylediğimdeki şaşkınlık görülmeye değer doğrusu :D O yüz ifadeleri beni çok güldürüyor artık,beni eğlendirdikleri için mutluyum aslında :D Birkaç tanesini de sürükleyebilirsem bu güzel dünyaya süper olur ^^

      Personal Taste'le birlikte Lee Min Ho fanı olanlardan mısın yoksa :))

      Sil
  3. Hayırlı uğurlu olsun :)
    Hem yeni bir blog, hem de bir VIP'nin blogu.
    Süper :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim Lee ^^ blogumu fark etmiş olmana sevindim :))

    çiçeği burnunda VIP :p daha öğrenecek çok şeyim,az ve uz,dere tepe düz gidilecek çoookk yolum var.. ^^

    YanıtlaSil