6 Nisan 2012 Cuma

Çekiklere Son Üç Gün!

İş,ev,uyku,sınav,iş,ev,uyku,sınav.. Pazartesiden itibaren daha özgür olmayı umut ederekten bekliyorum,bekliyorum,bekliyorum.. :( Sınav stresi yetmezmiş gibi işte geçen oldukça yoğun iki haftadan sonra ben ben değilim sanki.Pazartesi sendromu bende yerini cıvıl cıvıl bir pazartesiye bırakmış,nasıl iple çekilir bir gün halini almış anlatamam.Neyse ki üç gün kaldı,sonra bol bol çekik depolayacağım :D Başka türlü kendime gelebileceğimi sanmıyorum.Uzun süredir beklediğim Sukkie'nin Love In The Rain 'i gelmiş,bir köşeden üzgün üzgün bana bakıp "Beni izle,beni izlee.." diye bağırıyor ama...


Love In The Rain
Küçük Prens :))
                           

             
                       
                       

Dizinin ilk bölümünden birkaç kare.. Çok değil sadece yirmi-otuz dakikacık bakıverdim hehe ^^ Son iki,üç gün.. Sonra gelsin diziler,filmler,klipler.. Ohh miss.. :))  Bir de paylaşılacak güzel kliplerle dolu bir mim yazısı yazmam gerekiyor.. Kısacası "Pazartesi çabuk kop gellllll !!!" diyorum (^_^)

4 yorum:

  1. Ama bu haksızlık!Ben de pazartesiyi bekleyenlerdenim.Küçük prensi görünce izlemek istedim diziyi.Fragmanlarını görmüştüm youtube da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehe :))diziyi ben de merak etmekteyim uzun süredir ama.. dayanmalıyım,dayanmalısın.. az kaldı deniz çok az kaldı ^^ yarından itibaren özgürüz,bol çekikli günler bizim olsun :) yarından sonrası ver elini sukkie,bigbang,binnie vs vs.. :D

      Sil
  2. Bu dizinin görselleri çok ilgi çekici. Fotoğraflar çok güzel, küçük prens detayı beni de izleme isteğiyle doldurdu. Biraz biriksin bölümler, başlayacağım:)

    YanıtlaSil
  3. flower boy ramyun shop izlerken bölümleri beklemekten sıkılmıştım.bu nedenle 15 ve 16. bölümleri izleyememiştim.sonunda 15'i izledim ama final bölümü hala duruyor.er geç izleyeceğim,başladığım diziyi bitirmezsem olmaz.neyse işte.. söylemeye çalıştığım bu tecrübeme rağmen love in the rain için kendimi zor tutuyorum :)) bölümlerin birikmesini bekleyemeyebilirim ben :))

    YanıtlaSil