11 Nisan 2012 Çarşamba

K-Pop The Ultimate Audition'la Renklenen Tatilim

Tatilimin ilk iki günü heba olduktan sonra geriye sadece üç gün kalmıştı.Bir gün de dinlenmeye çalışırken bitiverdi maalesef. Dizi izlemek için son iki gündü.. Pc başına mutlulukla,huzurla kuruluverdim. E malum yoğunluk dolayısıyla uzun süredir dizi,film vs izleyemiyordum .Doğal olarak da uzun bir aradan sonra çekiklerime kavuştuğum için aşırı bir mutluluk hakimdi bende :) "Ne izlesem?" balonu hemen tepemdeydi. Sahi ne izlemeliydim ki.. Devam ettiğim dizilerden biri olsun istemiyordum,Love Rain'e başlamak için de biraz daha beklemeye çalışıyordum,yeni bir tanesine başlamak istedim veee.. Aklıma kısa süre önce Lee'nin twitterda bahsettiği K-pop The Ultimate Audition geldi.Bu dizinin bölümleri de henüz tamamlanmamıştı ama merak işte.. Love Rain'den kaçan K-pop The Ultimate Audition'a tutulur :p Öncelikle "Teşekkürler Lee " diyorum ve devam ediyoruumm.. Başladığım ilk gün K-pop The Ultimate Audition'ın dört bölümü çevrilmişti. Tabii ben bunu bilmiyordum.Neyse efendim yayıldım koltuğuma,bir iki bölüm izler diğer dizilere de göz atarım diyerekten başladım bu diziye. Amma velakin bu dizi kendini bıraktırtmıyor yahu. Bir Extravagant Challenge olayı daha yaşamaktayım.Bir bölüm bitti,iki bölüm bitti,üç,dört derkenn.. Bir de ne göreyim.. Bölümler bittii.. :( "Andeeeeeeeee.." çığlığım evi sarmıştı ki ingilizce altyazısı olup olmadığını kontrol etmek geldi aklıma. Ve evvvveett,vardıı.. Sıfıra yakın ingilizceme güvenerek ingilizce altyazıyla devam etmeye çalıştım.(Evet hala ingilizce bilmiyorum :/) Neyse beşinci bölümle ilgili merakımı da giderdim.

Ve geldik bugüne.. Sabah telefonumdan face'imi bir kontrol edeyim dedim.O da ne O.o  Face'de takip ettiğim asya dizi sitelerinden birinde K-pop The Ultimate Audition'ın yeni çevrilmiş bölümlerinin geldiği yazıyordu. E durur muyum ben öylece sakin sakin hiç yahu.. Elbette can havliyle atılıverdim pcye hehe :) Tatilimin son günü olduğunu duyup bana hediye vermek istemiş olmalılar,teşekkürler teşekkürler.. :)  Hiç gerek yoktu diyeceğim ama dilim varmıyor.Çok çok çok gerekliydi benim için.Bir değil iki değil tam üç bölüm birden çevrilmişti üstelik.

Çok kısa dizi hakkında bir şeyler yazmak istiyorum.Dizinin başrol erkek oyuncusu Park Yoo Hwan.Kendisini ilk kez izliyorum.İnsanlardan uzak,cool hatta kendini beğenmiş erkek rolünde Jang Geun Suk ve Lee Min Ho'dan sonra inanılmaz itici geldi kendisi bana ama bölümler ilerledikçe alışıyorum. 

Park Yoo Hwan





Başrol kadın oyuncu ise Go Eun Ah.Bu kızımız sevimli mi sevimli,yanakları mıncırılası.. Bence hiç abartmıyorum.Ama ben onun erkek görünümlü halinden söz ediyorum.Zira erkek halini kadın halinden daha çok beğendim nette fotoğraflarına baktım da.Kısa saçıyla kesinlikle çok daha iyi.Tabii dizinin gelecek bölümlerinde kararım değişebilir :)

Go Eun Ah



Sizce de sevimli değil mi ama :)

Erkek görünümlü bir kızdan söz edip ağzımdan daha doğrusu klavyemden de kaçırdığıma göreee.. Artık herkes dizimizin erkek kılığına girmiş bir kız öyküsü olduğunu anlamıştır sanırım. E gerisine göz atmak da size kalmış çünkü benden başka ayrıntı yok diziye dair :) A pardon bir de oppacılar için belirteyim ki dizide bolca oppa mevcut :) Hee bir de başkana dikkat ! Komik adam vesselam. ("Bir de"lerim bitmiyor.)

Onlardan birkaçı..



Artık demir almak zamanı.. Hazırız captaiiinnnn..(Sünger Bob izlemek istedi şimdi canım yahu gider ayak,neyse..) Son sözüm "İzleyin izlettirin,gülün eğlenin.Nokta.".

4 yorum:

  1. Artık gına geldi bu erkek kılığına girmiş kızlardan diyorum, izlemeyecem diyorum.Ama dayanamıyorum.Yapılır mı bu şimdi bana yaa!Neyse bölümler tamamlansın bi bakarız, beklemeye gelemiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama en eğlenceli diziler de erkek kılığına girmiş kız öykülerinden çıkıyor gibi.. :) Özellikle işten çıkıp dinlendikten sonra K-Pop The Ultimate Audition'ı izlemek çok iyi geliyor.İşin gerginliğini unutuyorum onunla.

      Şimdilik sekiz bölüm var.Sen de dizileri birkaç günde bitirenlerdensen eğer iki-üç hafta daha beklemen gerekecek gibi görünüyor :)

      Sil
  2. Dizini fragmanlarına baktım da You are beautiful'un aynısı bu dizi.Yanılmamışsam tabi.İzledin mi bilmiyorum ama senaryo aynı gibi.Bir bak istersen :)

    YanıtlaSil
  3. evet,dizinin bazı yerlerinde You Are Beautiful ve Dream High anımsanıyor. Bende de biraz "toparlama dizi mi bu :/" etkisi yaratmıştı. Ancak ben çok eğlendiğimden sanırım bunu görmemezlikten geldim.Belki de You Are Beautiful'u özlemişimdir. :)

    Sen izlediğinde benim kadar beğenmeyebilirsin belki de.Diziyle ilgili senin yazını da bekliyorum,izledikten sonra boş geçme. "Yazmaya bile değmez." düşüncesi yaratmaz umarım :)

    YanıtlaSil